Benvinguts a Totofertes.cat

Vivas Automoció

totofertes.cat

Vivas Automoció

Vivas Automoció és una empresa familiar que va començar a funcionar l’any 1970. Més de 40 anys oferint els nostres serveis de reparació de vehicles pesats i industrials. L’experiència adquirida durant tots aquest anys és la millor garantia de  bon servei.

En Vivas Automoció S.L. comptem amb professionals altament qualificats i disposem de les eines necessàries per garantir serveis mecànics per a cotxes d’alta qualitat.

Gràcies a la nostra elevada professionalitat ens hem consolidat com una empresa líder en el sector de l’automòbil . Així mateix , disposem del servei oficial Man.

Està buscant experts en diagnòstic de vehicles industrials ? En Vivas Automoció S.L. detectem amb gran rapidesa els problemes que impedeixen l’adequat funcionament del seu cotxe. Consulteu-nos, li atendrem sense pèrdua de temps.

Comptem amb equips d’última tecnologia, el que ens permet realitzar reparacions automotrius amb més rapidesa i eficàcia. Demani els nostres serveis, en Vivas Automoció S.L. li donem un assessorament completament personalitzat.

Visiteu el nostre taller , estarem sempre a punt per atendre-l’s com vostè es mereix.

977 450 102

vivasautomocio@gmail.com

Crta. Nacional 340 Km. 1090 Aldea (43896)

Dilluns a divendres, 8:30h a 13:00h/15:00h a 19:00h 

Dissabtes, 8:30h a 13:00h 

Llegeix més

Actualment no hi ha cupons i ofertes d'aquesta botiga.