Benvinguts a Totofertes.cat

Los Duendes Properties

totofertes.cat

Los Duendes Properties

Los duendes properties és una immobiliària ubicada a l’Ampolla de Mar des de l’any 2012 i està regentada per una parella jove provinent d’Holanda, amb grans coneixements i contactes en el sector immobiliari . Es dediquen com a immobiliària que són a la compra i venda i lloguer de tot tipus de vivendes. El seu lloc d’actuació és la zona de les Terres de l’Ebre i es dediquen especialment a la vivenda i terreny rústic, ja que la major part de la seva clientela és estrangera, que busquen primeres i segones residències a prop  de la natura per passar-hi les temporades de més bon clima.

Estem orgullosos de dir que encara pot seguir sent el mateix que estàvem abans, fiable i honest, i es manté fidel a les nostres creences i principis d’honestedat i integrity.Aixó és també la raó per la qual diem que l’agent de béns es pot confiar realment ! Una de les raons per les persones compren i venen amb nosaltres és que parlem holandès, Anglès, Alemany i Espanyol.

Per als nostres clients russos tenim un traductor disponible. Els nostres serveis no s’aturen després d’una venda perquè el podem ajudar en l’organització de tot tipus de permisos, el canvi de registres de vehicles, internet, assegurances i gestió de la propietat. A causa de que utilitza per viure al camp sabem tot sobre els sistemes solars, etc., i tenim un especialista alemany que va a trobar el sistema adequat per a vostè. També Peter ha estat un constructor oficial a Holanda des de fa 20 anys.

Amb tota la nostra experiència creiem que som el millor soci per ajudar a trobar la propietat adequada i fer els seus somnis realitat. Si troba una propietat privada o amb un altre agent de béns també pot utilitzar la nostra oficina per comprovar tots els tràmits i ajudar-lo a través de tot el procés de compra. També treballem amb diversos advocats que parlen anglès i alemany. Tots els nostres socis són empreses legals! Tingueu en compte que moltes de les propietats que s’ofereixen a Internet no són per agents immobiliaris registrats o oficials! Som una empresa molt activa que tracta de ser a la part superior tot el temps per proporcionar el millor servei als compradors i venedors.

Només cal fer una ullada a la nostra pàgina web i si veus alguna cosa interessant no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres. O si vols alguna cosa especial només ens diuen les seves necessitats i anem a tractar de trobar la correcta! Nosaltres tractem d’enumerar les propietats el més ràpidament possible, però que podríem tenir la sort de la persona que està buscant encara no s’ofereixin als altres!

Oferim serveis honestos, amables i professionals 24/7

977 593 095628 091 153628 091 050

contact@losduendesproperties.com

Ronda del Mar, 24 Ampolla (43895)

Dilluns a diumenge, 9:30h a 13:00h/15:00h a 18:00h 

Dissabtes i diumenges, 10:00h  a 13:00h

Llegeix més

Actualment no hi ha cupons i ofertes d'aquesta botiga.