Benvinguts a Totofertes.cat

La Galeria Nuriart

totofertes.cat

La Galeria Nuriart

NURIART és un lloc de trobada per artistes de tots els estils, tant en fotografia com en pintura, escultura, ceràmica o altres mitjans. Va obrir les seves portes al 2005, amb la il·lusió de ser el referent a les comarques del Baix l’Ebre i Baix Maestrat. Tenen  obra en permanència de més de 40 artistes, amb obres asequibles per a tots els presupostos , ja que el seu objectiu és fomentar l’adquisició d’obra original o seriada de qualitat, sigui quin sigui el nivell económic de les persones interessades .

La galeria Nuriart obre les portes al 1995, amb la il·lusió de ser el referent a les comarques del Baix l’Ebre i Baix Maestrat , un lloc de trobada per a artistes plàstics de tots els estils, adreçada a inversors, col·leccionistes, afeccionats i amics de les arts en general.
Volem donar la possibilitat d’exposar als artistes d’aquestes comarques i també als nostres visitants de veure a la nostra sala l’art del moment arreu del món, amb aquesta finalitat portem ja moltes exposicions en les que hem anat combinant les diferents possibilitats .
 Contem amb obra en permanència de més de 50 artistes.
 A la nostra galeria podeu trobar, des de una senzilla aquarel·la d’un artista novell fins a l’obra de grans artistes internacionals . Fotografia, escultura, ceràmica esmalts, bronzes, gravats, dibuix i pintura de totes les tendències, tècniques i estils . Obra original i obra gràfica i seriada
La nostra meta es aconseguir fer entrar l’art a qualsevol llar, sigui quin sigui el seu nivell econòmic, per això a part d’un gran ventall de preus, contem amb un fons d’art on en associar-se,  donant la posibil·litat de pagaments ajornats.

977 732 086

nuriprades@yahoo.es

Avda. Constitució, 53 Alcanar (43530)

Dilluns a divendres, 17:00h a 20:00h 

Llegeix més

Actualment no hi ha cupons i ofertes d'aquesta botiga.