Benvinguts a Totofertes.cat

Forn Germans Marin

totofertes.cat

Forn Germans Marin

Germans Marin és una empresa dedicada a la elaboració artesanal de pa i pastisseria des de l’any 1986. A més del pa cuit amb forn de llenya, oferim un gran assortit de pastisseria dolça, salada i gelada. Els nostres productes són garantia de qualitat tant en el procés d’elaboració com en les materies primeres.

GERMANS MARIN es una empresa familiar creada el juliol del any 1986 i dedicada a la fabricaciò artesana de pa i pastes casolanes, tot elaborat artesanalment i cuït amb forn de llenya. En el curs dels anys anem cada vegada fent i crean mes pastisseria artesana e innovan, provant de fer pastes noves aixi mateix de poc en poc anem incorporam treballadors i crean nous llocs de treball, treballem el pa artesà , bolleria, pastes salades, pastisseria amb tots els seus ambits i també ens introduïm amb el mòn de la xocolata.

El primer any comensem tota la familia ( pare, mare i els quatre germans) treballant i actualment content amb casi cincuanta persones treballant per Germans Marin, i tenin varis punt de venta repartits arreu de le terres de l´Ebre amb el nostres tendes podem gaudir dels serveis de venta i degustaciò de pa, bolleria, pastisseria artesana i degustaciò de cafè amb un excelent servei i qualitat.

forn-de-pa-germans-marin-03 forn-de-pa-germans-marin-02 forn-de-pa-germans-marin-01

977 470 309

 C/Sis, 5,Camarles (43894)

Dilluns a dissabte, 7:00h a 21:00h 

Diumenges i festius, 8:00h a 14:00

Llegeix més

Actualment no hi ha cupons i ofertes d'aquesta botiga.