Benvinguts a Totofertes.cat

Marbel

totofertes.cat

Marbel

MARBEL, MARBRES I GRANITS és una empresa jove que es va fundar a la ciutat d’Amposta l’any 2007. La trajectoria de la familia, sempre vinculada al món del marbre desde fa més de 50 anys, va portar a l’Abel (actual propietari), a renovar i ampliar les seves instal·lacions, per tal d’oferir un millor servei als seus clients. Realitzen tot tipus de treballs (Encimeres, escales, revestiments, …) amb pedra natural i artificial com ara el marbre, el granit o el silestone.

Marbel Marbres i Granits, t’ofereix una llista amb *fotográfias de tots els treballs que el nostre equip tècnic, pot realitzar amb total *profresionalidad i qualitat.

Per a això, solament ha de seleccionar una de les següents fotografies i a continuació, gaudir en tamany complet dels nostres millors treballs realitzats: cambres de bany, cuines, taules, façanes, sòls, *escaleres, mostradors, rebedors i làpides.

En *Marbel Marbres i Granits, tenim a la teva disposició una sèrie de productes de primera qualitat, de les quals destaquem:

Balustres, Xemeneies, Columnes, Aigüeres, Fuentes, Lavabos, Gerros, Llibres, *Maceteros, Morters i Plats de dutxa.

Si vols demanar informació o comprar qualsevol dels nostres productes, solament ha d’enviar-nos un missatge donis del menú contacte, especificar la/les referencies dels productes i enviar-nos el missatge.

977 701 912606 509 165

marbelamposta@marbelamposta.es

Avda. Sant Jaume, s/n Amposta (43870)

Dilluns a divendres, 8:00h a 13:00h/15:00h a 19:30h

Llegeix més

Actualment no hi ha cupons i ofertes d'aquesta botiga.